Diverse   04/09/23

Den hurtigste vinder og de mindste marginaler
Der var bogstaveligt talt fart over feltet til Ring Djurslands Septemberløb. I løbet af weekenden blev der afviklet 19 heat fordelt på 16 over klasser og underklasser. Det resulterede i hele 29 forskellige vindere. Så hvis man synes, at Formel 1 er blevet for ensformigt, har Ring Djursland løsningen.

Mikkel O. Pedersen endte som den suverænt hurtigst af de 29 vindere, da han med en omgangstid på 46,938 sekunder (134 km/t) satte en ny banerekord i Danish Endurance Championship med den Porsche 991 GT3 R, som han delte med Walther Trabjerg.

Mikkel O. Pedersen satte ny banerekord i DEC på Ring Djursland.
(Foto: Ib Trebbien)

Til sammenligning stoppede uret på 54,948 sekunder (114 km/t) da Mickey Mikkelsen erobrede banerekorden i Youngtimer 1 klassen med en BMW E36.

Tilskuere med forkærlighed for tætte afgørelser kunne til gengæld så forskellige steder som i 1600 Challenge, hvor Benjamin Frislund i lørdagens heat bragte sin Peugeot 208 over målstregen bare 0,525 sekund foran Lukas Staubs Suzuki Swift Sport, og i Formel 4, hvor Mikkel Gaarde Pedersen sluttede klassen fjerde heat bare 0,55 foran den jagtende Mathias Bjerre Jacobsen.